Nouvelle le Temps

Een kleinschalige zorgboerderij voor mensen met een verstandelijke beperking.

Een veilige, vertrouwde en zinvolle dagbesteding!

Met breed aanbod aan activiteiten voor ouderen, (jong)-volwassenen en tieners.

 Er zijn paarden, pony’s, konijnen, cavia’s, kippen, katten, honden en schapen. Deze dieren kunnen we voeren, mesten en knuffelen.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. 

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

 Wandelen, mountainbiken, hardlopen. Verder zijn er meerdere mogelijkheden tot spel zoals : oud hollandse spelen, kuppen, bordspelen, windbuks schieten enzovoorts.

We maken we graag een uitstapje met de boot naar de Maasplassen of met de bus naar de Eiffel.

Tipi Tent

Deze tent biedt ruimte aan 9 personen om te slapen. Je kunt er ook in staan. In de tent kan een kampvuur worden gemaakt.l Deze tent is te huur, waarbij u zelf een invulling kunt geven zoals bijvoorbeeld een logeerfeest, bedrijfsfeest, yoga, meditatie, en wat u zelf verder kunt bedenken.

Extra Verhuur

Boot

Zorgboerderij Nouvelle le temps beschikt over een Maxum speedboot. Kapitein Roger neemt graag maximaal 7 passagiers mee. Dan varen we op de maasplassen bij Roermond. Deze activiteit is dagvullend en kost 300 euro. Het is een leuke activiteit voor gezinnen, vrienden maar ook voor bijvoorbeeld teambuilding.

Blokhut

Nouvelle le temp beschikt ook over een buitenverblijf. Dit is een blokhut waar 4 personen kunnen logeren. De blokhut beschikt over een jacuzzi en sauna. Ook zijn er openslaande deuren naar een privé terras aan de vijver waar men ontspannen kan zitten en BBQ-en.